Geld Inzamelen

Wil je geld inzamelen voor je club, school, vereniging of heb je een ander leuk idee waar je een actie voor wilt houden? Met de Collengo kaarten kun je dit doen. Geld inzamelen was nog nooit zo makkelijk. De kaarten zijn eigenlijk een soort omgekeerde krasloten, je kunt langs gaan bij familie en vrienden om een vakje open te krassen van de kaart en zij moeten vervolgens het open gekraste bedrag doneren. Je kunt de kaarten op onze website bestellen en de volgende dag zijn ze al beginnen. Je kunt het alleen doen, met je klasgenoten, vrienden of mensen van bijvoorbeeld je voetbal vereniging. Lees hier meer over hoe de actie werkt.

Wie kunnen er geld inzamelen

De meeste mensen die een actie lopen met onze kaarten zijn leerlingen van scholen en de leden van een sportvereniging. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een actie te lopen met de kaarten. Het leuke van de actie is dat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. Ook voor kleine kinderen is het leuk om op deze creatieve manier geld op te halen.

Ideeën om geld in te zamelen

Er zijn natuurlijk ontzettend veel leuke ideeën die je kunt uitvoeren. Bijvoorbeeld een sponsorloop, rommelmarkt of een voorstelling. We hebben een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet zodat je zelf kunt kijken wat je het leukste lijkt. Natuurlijk kun je hier ook meer lezen over onze kaarten.