Geld Inzamelen voor Scholen

Als school kan het soms erg moeilijk zijn om de kosten van bijvoorbeeld een nieuw schoolplein te dekken. Het kan daarom soms erg goed van pas komen om met de leerlingen een actie te houden om geld in te zamelen voor school. Voor de leerlingen is het natuurlijk ook leuk als er een nieuw klimrek op het schoolplein komt of iets anders leuks. Daarnaast is het ook altijd een goed idee om een goed doel te helpen.

Hoe kan je geld inzamelen voor school?

Met de Collengo kaarten hebben we dit erg makkelijk gemaakt. We hebben ervoor gezorgd dat iedereen kan mee helpen aan de actie. De leerlingen kunnen met de kaarten langs gaan bij familie, kennissen enzovoort. De actie hebben we opgedeeld in een aantal simpele stappen.

  1. Op onze website kun je de kaarten bestellen. Hiervoor heb je geen investering nodig vooraf. Het is natuurlijk erg vervelend als je eerst moet betalen als je nog niks hebt opgehaald.
  2. Wanneer je de kaarten besteld hebt sturen we ze naar je op. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk beginnen. Daarom zorgen we ervoor dat de kaarten de volgende dag in huis zijn.
  3. Nu kan de actie beginnen. De kaarten worden uitgedeeld aan de deelnemers en beginnen met de actie. Is de kaart vol, dan kunnen ze door met de volgende kaart.
  4. De actie is geslaagd, het geld dat is ingezameld kan worden ingeleverd en kan direct besteed worden aan het project. De kaarten worden achteraf pas betaald.

Persoonlijke actie

Om de actie tot een succes te brengen is het natuurlijk erg belangrijk dat de kinderen goed hun best doen. Maak de actie daarom persoonlijk en zorg ervoor dat de kinderen de boodschap van de actie op een leuke manier over brengen aan de donateur. Zo zorg je ervoor dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald.

Wil je ook geld inzamelen voor school, bestel de kaarten direct of lees meer over hoe het werkt.