Geld Inzamelen voor Verenigingen

Het kan soms erg moeilijk zijn om een leuke actie te bedenken als je geld wil inzamelen voor verenigingen. Je wilt natuurlijk dat de actie veel oplevert en daarnaast moet het ook nog eens leuk zijn om de actie uit te voeren. Dit kan met de Collengo kaarten.

Hoe zamel je geld in voor verenigingen?

Met de Collengo kaarten hebben we ervoor gezorgd dat je dit met alle leden van de vereniging op een leuke manier kan doen. Je kunt op onze website de kaarten bestellen. Die sturen we op en heb je de volgende dag in huis. Op de kaart staan vakjes die open gekrast kunnen worden door de donateurs. Als er een vakje is open gekrast verschijnt er een bedrag van een paar euro. Deze wordt gedoneerd aan de collectant. Wanneer de hele kaart vol is levert dit een bedrag van 50 euro op. Op deze manier gaat het erg snel. Stel dat je een vereniging hebt van 200 leden. Als iedereen een kaart open laat krassen is de opbrengst al 10000 euro.

Goedkope actie

Doordat je de kaarten achteraf kunt betalen heb je geen investering vooraf nodig, ideaal dus als je geen groot budget hebt om een actie te organiseren. De kosten voor de kaart zijn 5 euro. 90% van de opbrengst is dus voor de vereniging.

Tips om veel geld op te halen

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk geld inzamelen voor de vereniging. Er zijn daarom een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat iedereen goed zijn best doet. Veel verenigingen kiezen ervoor om bijvoorbeeld een wedstrijd aan de actie te koppelen. Je kunt ervoor kiezen om de 5 beste deelnemers die het meeste geld hebben opgehaald voor de vereniging iets extra’s te geven. Of een cadeau of geld bedrag. Hierdoor zal iedereen goed zijn best doen en wordt er nog meer opgehaald.