Hoe werkt de Collengo actie

Er zijn veel manieren om geld in te zamelen, of dit nou voor scholen, verenigingen of clubs is. Het is erg belangrijk dat een actie leuk en persoonlijk is. Daarom hebben wij de Collengo kaarten bedacht. Op deze manier kun je met jou school of vereniging op een snelle en makkelijke manier veel geld ophalen zonder dat je hiervoor grote investeringen hoeft te doen.

Geld inzamelen met de Collengo kaart

We hebben de Collengo kaart zo gemaakt dat het voor jouw organisatie makkelijk is om geld op te halen. Op de kaart staan 20 vakjes. Je zou het kunnen zien als een soort omgekeerd kraslot. Er staan namelijk bedragen op de kaart tussen de € 1 en € 3,50. Alle bedragen worden bedekt door een kras laag. De leden van uw organisatie gaan met de kaart op pad. Zij kunnen langs gaan bij vrienden, familie of kennissen met de vraag of zij een vakje open willen krassen. Nadat vakje is open gekrast verschijnt er dus een bedrag tussen de € 1 en € 3,50. Dit bedrag wordt vervolgens gedoneerd aan het lid van uw organisatie en later op de school of vereniging ingeleverd.

Wat levert de actie op?

Een volle kaart levert 50 euro op! Wordt de actie bijvoorbeeld door 20 leerlingen in een klas gedaan komt het opgehaalde bedrag al op € 1000. Vaak gebeurd het ook dat leerlingen meerdere kaarten vol krijgen. Familie en vrienden krassen namelijk vaak meerdere vakjes open omdat de bedragen zo laag zijn. Hierdoor is de kaart snel vol en haal je snel veel geld op. Bereken hier hoeveel de actie in totaal oplevert voor uw organisatie!