Waarvoor kun je geld ophalen

Er zijn natuurlijk ontzettend veel dingen waar je geld voor kunt ophalen. De meeste mensen die een actie lopen met onze kaarten zijn van scholen, verenigingen of van een goed doel. Je kunt als school of vereniging natuurlijk geld voor jezelf ophalen. Bijvoorbeeld om een nieuw voetbalveld of een nieuw schoolplein aan te leggen, maar veel scholen halen juist geld op voor een goed doel.

Geld ophalen voor je school

Hebben jullie een leuk project in gedachte en wil je daar aan mee helpen? Dan is de Collengo actie perfect. Je kunt allerlei dingen doen voor je school. Bijvoorbeeld als je school een nieuw klimrek nodig heeft of iets anders voor op het schoolplein.

Geld ophalen voor je vereniging

Je kunt natuurlijk ook geld inzamelen voor je vereniging. Als je hele vereniging mee doet levert de actie veel op. Misschien hebben jullie wel geld nodig voor een nieuwe kantine of sportspullen. Hiervoor is de actie perfect.

Geld ophalen voor een goed doel

Er zijn in Nederland heel veel goede doelen. Hiervoor worden ieder jaar ontzettend veel acties gehouden. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om mee te doen aan een grote actie om een goed doel te helpen. Vaak worden er voor de kleinere goede doelen niet zoveel acties georganiseerd. Is er een goed doel dat je wilt helpen? Je kunt dan ook zelf op pad gaan met de kaarten om een bijdrage te leveren. Ook kun je aan je klasgenoten of leden van je club vragen of ze mee willen helpen. Hoe meer mensen er mee doen, hoe sneller het gaat.

Naast je school, vereniging of een goed doel zijn er nog ontzettend veel andere dingen waar je geld voor kunt ophalen. Als je nog niet helemaal precies weet wat je wilt doen kan je altijd even contact met ons opnemen zodat we je kunnen helpen. Meer weten over hoe de Collengo actie werkt?