Zo snel mogelijk geld ophalen

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk geld ophalen als je een actie gaat lopen. Daarom hebben we het erg makkelijk gemaakt en ervoor gezorgd dat de actie veel geld oplevert. Met de kaarten kun je in een week tijd al veel bereiken. Als iedereen mee doet en goed zijn best doet gaat het heel snel. Omdat de actie geen voorbereiding nodig heeft en de kosten erg laag zijn wordt het altijd een succes.

Geld inzamelen zonder voorbereiding

Vaak kost een actie van te voren al veel tijd en aandacht om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Dit is vaak erg onhandig, je wilt natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met geld ophalen. Wij zorgen ervoor dat je direct kunt beginnen. Wanneer je de kaarten besteld worden ze de volgende dag bezorgd.

Lage kosten

Vaak zijn de kosten van een actie erg hoog. Er moet veel georganiseerd worden en soms ook spullen worden gekocht. Dit is natuurlijk zonde als het doel van de actie juist is om zo snel mogelijk geld op te halen. De kosten van een Collengo actie zijn daarom erg laag. Er wordt alleen betaald voor de kaarten, deze kosten 5 euro per stuk. Hierdoor is 90% van de opbrengst direct voor jouw organisatie.

Wedstrijd geld ophalen

Om ervoor te zorgen dat de actie zo goed mogelijk verloopt kiezen veel scholen of verenigingen ervoor om iets leuks aan de actie te koppelen voor degene die mee doen. Bijvoorbeeld een prijs voor de top 3 deelnemers die zoveel mogelijk geld hebben opgehaald. Hierdoor zal iedereen nog beter zijn best doen om de actie tot een succes te brengen. Over het algemeen merken we dat iedereen dit erg goed bevalt en veel beter zijn best doet. Daarnaast hoeft dit natuurlijk niet veel te kosten. Je kunt bijvoorbeeld voor degene die het meest heeft opgehaald een cadeaubon of iets anders leuks geven.